Blog

Het laatste nieuws over onFact

15 Apr
De elektronische factuur of e-factuur

15-04-2021

De elektronische factuur of e-factuur laat toe om je volledige facturatieproces te automatiseren. Gebruik je facturatiesoftware, dan heb je in principe geen technische kennis nodig om je administratie via elektronische facturen te automatiseren.

03 Apr
Een goede offerte maken doe je zo

03-04-2021

Je hebt reclame gemaakt, potentiële klanten actief benaderd en je krijgt (eindelijk) de vraag: “Kan je een offerte maken?” Yes! Zo'n vraag tot opmaak van een offerte komt er vaak pas nadat je heel wat inspanningen hebt geleverd; je kan er dan ook maar beter de nodige aandacht aan besteden. Met een goede offerte maximaliseer je je kansen op succes en uiteindelijk het binnenhalen van de opdracht of verkoop.

02 Apr
De 5 meest gemaakte fouten bij het opstellen van facturen, maak jij ze ook?

02-04-2021

Een factuur corrigeren doe je best niet als het niet nodig is. Vermijd deze vijf meest gemaakte fouten!

01 Feb
Algemene voorwaarden factuur: echt nodig

01-02-2021

Bij het zakendoen wordt de bescherming van de klant steeds uitgebreider; dat is zeker zo bij het handelen met particuliere klanten. Het opnemen van goed uitgewerkte algemene voorwaarden in je documenten is iets waar je als zaakvoerder dan ook niet te licht mag over gaan.

27 Jan
Van offerte naar factuur in 1 klik

27-01-2021

Als je over een offerte beschikt van je klant die goedgekeurd werd, kan je deze in onFact met één klik omzetten naar een factuur. De factuur kan je indien gewenst nog verder bewerken ...

Klaar om efficiƫnter te werken?

Maak nu je account aan en creƫer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.