Abonnementen

Voeg deze app met één eenvoudige klik toe aan je onFact account

Maak periodieke facturen

Werk je met bepaalde types abonnementen (in de ruimste zin van het woord) of periodieke facturen en moet je hiervoor regelmatig factureren aan dezelfde klanten? Met de module 'Abonnementen' in onFact maak je eenmalig een factuur op die nadien per abonnementsperiode (week, maand, kwartaal of jaar) voor verdere facturatiebasis dient. Zo wordt het heel eenvoudig om periodieke facturen uit te sturen.

Het is zelfs mogelijk om de facturen automatisch te versturen op basis van de door jou gekozen termijn. Zo hoef je enkel nog de betalingen op te volgen!

Maak periodieke facturen
Automatiseren

Automatiseren

onFact verstuurt de periodieke facturen voor een abonnementsperiode automatisch. Je kan de koppeling met Twikey activeren om ook periodieke facturen via domiciliëring te innen, koppelen met mollie.com om je klanten online te laten betalen of met Ponto om de betaling van je klant automatisch te verwerken. Factuur toch niet betaald? Via automatische herinneringen stuurt je daarover een bericht naar de klant.

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room