Offertes opstellen

Eenvoudig competitieve en rendabele offertes maken

Eenvoudig en snel opstellen

Snel, ordelijk en correct competitieve offertes opstellen is essentieel voor elk bedrijf om potentiële klanten te overtuigen. Met onFact kost u dat weinig moeite door bestaande producten en prijzen uit uw eigen productlijst te gebruiken en die waar nodig met specifieke, op de prospect toegespitste informatie aan te vullen. Krijgt u later gelijkaardige offerte-vragen dan maakt u met één klik een kopie en past u de specifieke informatie aan.

 

Offertes accuraat opvolgen

Offertes worden best van zeer nabij gevolgd. Elke offerte draagt een eigen volgnummer met datum en referentie voor eenvoudige opvolging. onFact wijst u automatisch op nog lopende offertes zodat u de klant kunt contacteren voor een aanvullend verkoopgesprek. Ook reeds aanvaarde of zelfs uitgevoerde maar nog te factureren offertes zijn duidelijk zodat facturatie snel kan volgen.

 

Stel niet uit, factureer snel!

Een klassieker in veel ondernemingen is het uitstellen en bundelen van de facturatie. Dat schaadt de cashflow en vergroot het risico op fouten. Zijn diensten en/of goederen geleverd, factureer dan meteen zodat u sneller betaald wordt. Kopieer de offertegegevens naar een . Die krijgt automatisch de gepaste datum en het eerstvolgende factuurnummer. Zo zet u in enkele seconden een offerte om naar de definitieve factuur. Nog enkel met onFact doorsturen naar de klant!

 

Online aanvaarden en goedkeuren

Klanten kunnen uw offertes online goedkeuren. Zij plaatsen hun handtekening met de muis wat u meteen via e-mail verneemt. Omdat klanten zo gemakkelijk uw offertes kunnen aanvaarden, is de slaagkans voor uw verkoop niet alleen groter, maar vrloopt er ook minder tijd bij het ganse proces van offerte en verkoop. Bovendien heeft uw onderneming altijd nuttige bewijsstukken en vermijdt u betwistingen.

Wat onze klanten zeggen

Schermafbeeldingen van de offertemodule

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu uw account aan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat u op uw eigen tempo kan kennismaken met de volledige functionaliteit van onFact.