Blog

Het laatste nieuws over onFact

03 May
Sneller betalingen ontvangen

03-05-2021

Een factuur verzenden naar je klant betekent (helaas) niet noodzakelijk dat de betaling meteen volgt. Met deze vijf tips kunnen betalingen sneller binnen lopen ...

18 Apr
Wat betekent 'Kleineondernemersregeling'?

18-04-2021

De zogenaamde btw-vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen (‘kleineondernemersregeling’ of KOR) is één van bekende stelsels van vrijstelling van btw. Een ondernemer of bedrijf die in Nederland gevestigd is komt voor de kleine ondernemingsregeling in aanmerking als het jaarlijks omzetcijfer niet meer dan 20.000 euro exclusief btw bedraagt.

15 Apr
De elektronische factuur of e-factuur

15-04-2021

De elektronische factuur of e-factuur laat toe om je volledige facturatieproces te automatiseren. Gebruik je facturatiesoftware, dan heb je in principe geen technische kennis nodig om je administratie via elektronische facturen te automatiseren.

03 Apr
Een goede offerte maken doe je zo

03-04-2021

Je hebt reclame gemaakt, potentiële klanten actief benaderd en je krijgt (eindelijk) de vraag: “Kan je een offerte maken?” Yes! Zo'n vraag tot opmaak van een offerte komt er vaak pas nadat je heel wat inspanningen hebt geleverd; je kan er dan ook maar beter de nodige aandacht aan besteden. Met een goede offerte maximaliseer je je kansen op succes en uiteindelijk het binnenhalen van de opdracht of verkoop.

02 Apr
De 5 meest gemaakte fouten bij het opstellen van facturen, maak jij ze ook?

02-04-2021

Een factuur corrigeren doe je best niet als het niet nodig is. Vermijd deze vijf meest gemaakte fouten!

Klaar om efficiƫnter te werken?

Maak nu je account aan en creƫer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.