Facturen maken

Eenvoudig, snel en correct

Snel én eenvoudig

De facturatie maakt automatisch gebruik van de klant- en productbestanden. Geen lastig invoerwerk. Dateren, nummeren, BTW-berekening en wettelijke vermeldingen zorgen dat u facturen snel en correct opstelt. onFact produceert automatisch een PDF in uw huisstijl. Versturen per e-mail en eventueel afdrukken gaan zonder inspanning.

 

Automatische betalingsopvolging

Met onFact volgt u betalingen zelf op of laat u de toepassing via een automatische koppeling met uw bank de betalingen verwerken. Die automatische betalingsopvolging bespaart tijd en lastig zoekwerk, zij vermijdt ook vergissingen. Toch een onbetaalde factuur? Maak en verstuur dan een herinnering naar uw klant. Handig en snel.

U kunt ook met onze partner Mollie.com koppelen. Dan kan uw klant online betalen via bijvoorbeeld VISA of Bancontact. Ook dan worden de betalingen automatisch verwerkt en gekoppeld aan de relevante factuur.

Automatische herinneringen

Automatiseer het opvolgen van onbetaalde facturen door onFact herinneringen te doen opstellen en versturen. Dat bespaart niet alleen tijd, maar u werkt ook systematisch omdat er steeds na dezelfde onbetaalde periode herinneringen worden uitgestuurd. Uw casflow zal er wel bij varen!

 

Eenvoudige verzending

Facturen kunt u afdrukken om met de post te versturen, maar ook  rechtstreeks vanuit onFact. Het e-mailadres uit de klantenfiche wordt automatisch aangevuld en u past zelf de standaard tekst van de e-mail aan naar wens. De facturen worden verzonden onder uw eigen e-mailadres om de professionaliteit de waarborgen.

 

Uitgebreide rapporten

Krijg dankzij onFact inzicht in uw wekelijkse, maandelijkse, kwartaal of jaarlijkse omzet en winst. Wie uw topklanten zijn en welke producten u het meest verkoopt. Meer dan  staan ter uw beschikking om uw cijfers te analyseren. Handige grafieken geven u een visueel beeld van de prestaties van uw onderneming.

 

Wat onze klanten zeggen

Screenshots van de facturatiemodules

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu uw account aan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat u op uw eigen tempo kan kennismaken met de volledige functionaliteit van onFact.