Sterk klantenbestand en CRM

Klantbeheer eenvoudig gemaakt

Overzichtelijk klantgegevens beheren

onFact ondersteunt zowel efficiënt als eenvoudig beheer van de klantengegevens. Een overzichtelijke lijst leidt snel naar de klant en diens relevante informatie met contactgegevens, eerder opgemaakte offertes en facturen, rapporten, bijlagen, ...

Efficiƫnt gebruik van de klanteninformatie

De informatie uit het klantenbestand is snel en gemakkelijk bereikbaar. Zij wordt actief en automatisch gebruikt bij het opstellen van offertes, facturen en andere documenten wat fouten in het manueel kopiëren van adresgegevens, e-mailadres en btw-nummer vermijdt. Voor eenmalige klanten hoeft u zelfs geen klantenfiche aan te maken.

 

Opzoeken via btw-nummer

Om snel klantenfiches te maken, is onFact verbonden met de Europese databank van ondernemingen. Geef het btw-nummer van een onderneming en onFact haalt geregistreerde naam- en adresgegevens op die automatisch in uw klantenbestand geregistreerd worden. Gemakklijk!

Klantengegevens importeren en exporteren

U heeft elders al een klantenbestand uit een bestaand programma? Importeer dat eenvoudig in onFact! Manueel overzetten, zelfs gedeeltelijk, is met enFact uit den boze. 

Een e-mailcampagne met uw adressen? Exporteer dan de gewenste adressen en gegevens uit enFact voor gebruik in uw commerciële acties. 

Anderstalige klanten

Factureren in andere talen? Dat is een kolfje naar de hand van onFact! Selecteer in de klantenfiche of tijdens het aanmaken van een document de gewenste taal en de lay-out van het document wordt automatisch vertaald naar de taal van de klant. Beschikbare talen in onFact zijn Nederlands, Frans, Duits en Engels. Toch nog een andere taal nodig? Neem dan gerust . Onze medewerkers zijn veel talen machtig.

 

Wat onze klanten zeggen

Schermafbeeldingen in de klantenmodule

Klaar om efficiƫnter te werken?

Maak nu uw account aan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat u op uw eigen tempo kan kennismaken met de volledige functionaliteit van onFact.