Klantenbestand en CRM

Klantbeheer eenvoudig gemaakt

Overzichtelijk klantgegevens bijhouden

In onFact beheert u eenvoudig klantenfiches. Via een overzichtelijke lijst zoekt u klanten snel op en bekijkt u alle relevante info rond deze klant zoals contactgegevens, reeds opgemaakte offertes en facturen, rapporten, bijlagen, ...

Eenvoudig gebruik van klantgegevens

Wanneer u een offerte of factuur opmaakt, kunt u zeer eenvoudig een klantenfiche opzoeken en de klantgegevens herbruiken. De adresgegevens, e-mailadres en btw-nummer worden allemaal automatisch aangevuld zodat u nog sneller offertes en facturen kan aanmaken. Voor eenmalige klanten hoeft u zelfs geen klantenfiche aan te maken.

Opzoeken via btw-nummer

Om nog sneller klantenfiches te kunnen aanmaken, is onFact verbonden met de Europese databank van ondernemingen. Vul eenvoudig het btw-nummer in van een onderneming en wij vullen de naam en adresgegevens aan!

Importeer en exporteer

Heeft u reeds een klantenbestand uit een bestaand programma? Importeer dit eenvoudig in onFact! Zo hoeft u niet alles manueel over te zetten.

Wil u ook uw bestaande klantgegevens uit onFact exporteren om bijvoorbeeld een e-mailcampagne te sturen? Ook dit gaat eenvoudig met onFact.

Anderstalige klanten

Factureren in andere talen? Dat kan ook met onFact! Selecteer in de klantenfiche of tijdens het aanmaken van een document de gewenste taal en de lay-out van het document wordt automatisch vertaald naar de gewenste taal. De beschikbare talen in onFact zijn Nederlands, Frans, Duits en Engels. Toch nog een andere taal nodig? Neem dan gerust contact op.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

SCREENSHOTS KLANTENMODULE

Rondleiding verderzetten: Productbeheer » « Terug naar overzicht

Klaar om efficiƫnter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!