Sterk klantenbestand en CRM

Klantbeheer eenvoudig gemaakt

Overzichtelijk klantgegevens beheren

onFact ondersteunt efficiënt én eenvoudig beheer van klantengegevens. Een overzichtelijke lijst leidt snel naar de klant en zijn relevante informatie zoals contactgegevens, eerder opgemaakte offertes en facturen, rapporten, bijlagen, ... Je vult zoveel gegevens in als je nodig acht; met enkel een klantnaam kan je in onFact al van start.

Overzichtelijk klantgegevens beheren
Efficiënt gebruik van je klanteninformatie

Efficiënt gebruik van je klanteninformatie

De informatie uit het klantenbestand is snel en makkelijk bereikbaar. Ze wordt actief en automatisch gebruikt bij het opstellen van offertes, facturen en andere documenten. Zo worden fouten in het manueel kopiëren van adresgegevens, e-mailadres of btw-nummer vermeden. Voor eenmalige klanten hoef je zelfs geen klantenfiche aan te maken. Een werfadres of leveringsadres geef je éénmaal in en kan je meteen opslaan voor toekomstig gebruik.

Opzoeken via btw-nummer

Om snel klantenfiches te maken, is onFact verbonden met de Europese databank van ondernemingen. Geef het btw-nummer van een onderneming in en onFact haalt automatisch de geregistreerde naam- en adresgegevens op. Die worden automatisch in uw klantenbestand geregistreerd. Snel en eenvoudig!

Opzoeken via btw-nummer
Klantgegevens importeren en exporteren

Klantgegevens importeren en exporteren

Je beschikt elders al over een klantenbestand uit een bestaand programma? Importeer dat eenvoudig in onFact! Manueel overzetten, zelfs gedeeltelijk, hoef je in onFact helemaal niet te doen.

Wil je een e-mailcampagne verzenden met jouw adressen? Exporteer dan de gewenste adressen en gegevens uit onFact voor gebruik in je eigen commerciële acties. 

Anderstalige klanten

Factureren in andere talen? Dat wordt eenvoudig in onFact! Selecteer in je klantenfiche of tijdens het aanmaken van een document de gewenste taal. De lay-out van het document wordt automatisch vertaald naar de taal van de klant. Beschikbare talen in onFact zijn Nederlands, Frans, Duits en Engels. Toch nog een andere taal nodig? Neem dan gerust contact op.

Anderstalige klanten
Gekoppelde informatie

Gekoppelde informatie

onFact laat toe heel wat informatie aan je klant te koppelen, door bv. bijlagen op te laden in de klantenfiche. Sla een afwijkend leveringsadres op, of koppel je offerte aan een werfadres. Geef deze adressen eenvoudig weer op je documenten. 

Hanteer je andere prijzen voor groothandel, particulieren of een specifieke klantgroep? Koppel je klant aan een bepaalde staffel en krijg meteen de correcte productprijs te zien.

Het opvolgen van offertes of to do’s wordt overzichtelijk door het gebruik van taken die gekoppeld zijn aan je klanten. onFact voorziet ook een integratie met MailChimp. Zo kan je je klantenbestand eenvoudig synchroniseren met dit programma om e-mailcampagnes op te zetten.

Wat onze klanten zeggen

Schermafbeeldingen in de klantenmodule

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room