Bestelbonnen - bevestiging aan klanten

Voeg deze app met één klik toe aan je onFact account

Bestelbonnen (orderbevestiging aan klanten)

Met de module 'Bestelbonnen' maak je orderbevestigingen voor je klanten. Hebben zij een bestelling geplaatst of gaan zij akkoord met je offerte? Maak dan met onFact eenvoudig een bestelbon/orderbevestiging en stuur die ter bevestiging naar de klant. Bestelbonnen kunnen handmatig aangemaakt worden, maar ook vanuit de offerte gekopiëerd worden. Dit beperkt het invoerwerk weer tot een minimum.

Bestelbonnen (orderbevestiging aan klanten)
Handige workflow

Handige workflow

De module 'Bestelbonnen' past perfect in de workflow van jouw bedrijf. Vanuit een offerte maakt je in twee kliks een bestelbon. Is de bestelbon klaar? Dan maak je opnieuw met twee kliks een pakbon en/of factuur aan! Alle datums, volgnummers en andere worden automatisch correct aangepast zodat je efficiënt kan werken.

Bestelbonnen en voorraadbeheer

onFact maakt een onderscheid tussen de virtuele en de actuele voorraad. De virtuele voorraad is de voorraadtelling op basis van bestelbonnen. In deze telling wordt niet enkel rekening gehouden met wat reeds gefactureerd of geleverd is, maar ook met wat door klanten reeds besteld is. Als klanten meer zouden bestellen dan wat er actueel in voorraad is, zie je dit meteen bij de voorraadwaarschuwingen.

Bestelbonnen en voorraadbeheer

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room