onFact facturatie software voor boekhouders

Online samenwerken met uw klanten en hun documenten eenvoudig laten doorstromen naar uw boekhoudpakket

 

 

Gratis boekhoudersaccount aanmaken!

* Door dit formulier in te vullen, maakt u een gratis boekhoudersaccount aan.

onFact voor boekhouders

Beter samenwerken met uw klanten

Gratis voor boekhouders

Voor boekhouders is onFact gratis. U koppelt dossiers van klanten aan uw account en kunt op die manier handig met hen samenwerken en gegevens uitwisselen.

Koppel met uw boekhoudpakket

onFact zet sterk in op technologische ontwikkelingen van en voor e-facturatie. Zo bieden wij verschillende methoden om onFact te koppelen aan uw eigen boekhoudpakket.

Nuttige én veilig instrument voor uw klanten

onFact helpt uw klanten om veel tijd te besparen en administratieve fouten te vermijden bijvoorbeeld door dubbel registreren te vermijden. Zo kan de klant zijn of haar administratie in minder tijd en juist voeren, waardoor onFact ook u helpt om de druk van de vele deadlines te verminderen. Bovendien zijn de gegevens van uw klant uitstekend tegen verlies beveiligd.

Bedankt!

Openen uw klanten nieuwe acccounts bij onFact via uw boekhoudersaccount? Dan krijgt u als dank van ons een leuke commissie!

Koppel onFact met uw boekhoudpakket, vermijd wachttijden op documenten van de klant

Verschillende methodes die u kunt gebruiken, compleet volgens uw eigen gekozen workflow

Export naar UBL of E-FFF

onFact exporteert de verkoopfacturen maar ook aankoopfacturen naar het UBL- of E-FFF-formaat. Dat is zeer geschikt voor gegevensuitwisseling met zowat alle boekhoudsoftware.

onFact synchroniseert met uw server, dus minder wachttijden voor u

U kunt met onFact de documenten en bestanden van klanten synchroniseren op uw eigen server, op Dropbox, Google Drive of OneDrive. Dat verhindert fouten bij het kopiëren maar dit is ook een remedie voor klanten die voortdurend te laat documenten voor uw verwerking doorsturen

Koppeling via aanleveringsplatform

Universele leveringsplatformen zoals ClearFacts, Basecone en CodaBox zorgen ervoor dat uw klanten hun documenten rechtstreeks vanuit onFact kunnen versturen. Gemakkelijk, snel en zonder reproductie fouten.

Rechtstreekse koppelingen vermijden het terugkerende wachten op documenten van de klant

0nFact heeft een directe verbinding naar boekhoudprogramma's in de cloud. Gebruikers sturen hun facturen rechtstreeks vanuit het programma naar de boekhouding. Dat vermijdt fouten bij het kopiëren maar bespaart vooral veel tijd. Wachten tot uw klant zijn of haar documenten doorgeeft, kan u eindelijk efficiënt aanpakken.

Hoe starten met onFact voor boekhouders?

Zeer eenvoudig, gratis en in enkele minuten!

Hoe starten met onFact voor boekhouders?

Maak een gratis onFact account via deze webpagina. Daarna kunt u meteen een onFact account voor uw klanten maken. Elk klantenbestand begint met een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat uw klant het volledige pakket kan bekijken. Afhankelijk van uw boekhoudpakket definiëert u functies om de verwerking van documenten van klanten sterk te automatiseren.

Screenshots

Hoe ons programma er uit ziet!

1.678.475

documenten aangemaakt met onFact tot nu toe

Wat onze klanten zeggen

onFact.nl voor boekhouders is de perfecte tool om de documentuitwisseling met uw klanten te digitaliseren!

Gebruik uw eigen vertrouwde boekhoudpakket maar minimaliseer manuele invoer door samen te werken met uw klant via onFact. Facturen aangemaakt met onFact zijn eenvoudig in te lezen in vrijwel elk boekhoudpakket.