Gratis voor boekhouders!

ONFACT FACTURATIE SOFTWARE VOOR BOEKHOUDERS

Online samenwerken met je klanten en hun documenten eenvoudig laten doorstromen naar jouw boekhoudpakket.

onFact voor boekhouders

Beter samenwerken met je klanten

Gratis voor boekhouders

Voor boekhouders is onFact helemaal gratis. Je koppelt dossiers van klanten aan jouw account en kan zo makkelijk samenwerken en gegevens uitwisselen.

Koppel met jouw boekhoudpakket

onFact zet sterk in op technologische ontwikkelingen van en voor e-facturatie. Zo bieden we verschillende methoden om onFact te koppelen aan je eigen boekhoudpakket.

Nuttig én veilig instrument voor klanten

onFact helpt je klanten tijd te besparen en administratieve fouten te vermijden. Je klant voert zijn administratie sneller en correcter, waardoor onFact ook jou helpt bij de druk van de vele deadlines.

Bedankt!

Openen je klanten nieuwe acccounts bij onFact via jouw boekhoudersaccount? Dan krijg je als dank van ons een leuke commissie!

Koppel onFact met je boekhoudpakket

Kies de beste methode voor jouw workflow

Export naar UBL

onFact exporteert de verkoopfacturen maar ook aankoopfacturen naar het UBL-formaat. Uiterst geschikt voor gegevensuitwisseling met zowat alle boekhoudsoftware.

Synchroniseren met jouw server

Met onFact kan je de documenten en bestanden van klanten synchroniseren op je eigen server, op Dropbox, Google Drive of OneDrive. Minder kopieerfouten en geen laattijdig doorsturen van documenten meer.

Koppeling via aanleveringsplatform

Universele leveringsplatformen zoals Basecone zorgen ervoor dat je klanten hun documenten rechtstreeks vanuit onFact kunnen verzenden. Eenvoudig, snel en zonder reproductiefouten.

Rechtstreekse koppelingen

onFact kan ook directe verbindingen maken met boekhoudprogramma's in de cloud. Gebruikers sturen hun facturen rechtstreeks vanuit onFact programma naar jouw boekhoudomgeving.

Hoe starten met onFact voor boekhouders?

Heel eenvoudig, gratis en in enkele minuten!

Hoe starten met onFact voor boekhouders?

 

  1. Maak een gratis onFact account via deze webpagina.
  2. Daarna kan je meteen een onFact account voor je klant(en) aanmaken.
  3. Elke klantenaccount start met een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat je klant het volledige pakket kan ontdekken.
  4. Afhankelijk van je boekhoudpakket definiëer je functies om de verwerking van documenten van je klanten te automatiseren.
ACCOUNT AANMAKEN!

Screenshots

Zo ziet onFact er uit

3.511.526

documenten aangemaakt met onFact tot nu toe

Wat onze klanten zeggen

onFact.nl voor boekhouders is de perfecte tool om de documentuitwisseling met je klanten te digitaliseren!

Gebruik je eigen vertrouwde boekhoudpakket maar minimaliseer manuele invoer door samen te werken met je klant via onFact.nl. Facturen aangemaakt met onFact.nl zijn eenvoudig in te lezen in vrijwel elk boekhoudpakket.

ACCOUNT AANMAKEN!
server room