Accountants kunnen gratis gebruik maken van onFact: dat betekent vlot samenwerken met je klanten en eenvoudig documenten laten doorstromen naar je boekhoudpakket.

  • Koppel klantdossiers aan je boekhoudpakket
  • Ontvang een commissie per aangebrachte klant
  • Lage abonnementskost voor je klant incl. complete support

Bekijk hier de abonnementsformules voor je klanten

Veelgestelde vragen

Hoe start ik met onFact voor boekhouders?

Maak een gratis onFact account via deze webpagina. Daarna kan je meteen een onFact account voor je klant(en) aanmaken. Dit gaat snel en eenvoudig. Elke klantaccount start met een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat je klant het volledige pakket kan ontdekken. Afhankelijk van je boekhoudpakket definiëer je de functies om de verwerking van documenten met je klant te automatiseren.  

Hoe kan ik onFact voorstellen aan mijn klanten?

Elke account die aangemaakt wordt in onFact start met een proefperiode van 14 dagen. Je kan dus voor elke klant vrijblijvend een account aanmaken die hij of zij 14 dagen gratis kan uitproberen. Tijdens de proefperiode zijn alle functies van onFact beschikbaar.  

Waarom is deze functie gratis voor boekhouders?

onFact is een programma voor ondernemers, waarvan de meerderheid voor financiële administratie en advies een beroep doet op professionele boekhouders en accountants. Aangezien onFact die financiële administratie wil vereenvoudigen, is het maar normaal dat onFact die samenwerking voluit ondersteunt. Zonder kosten voor de boekhouder zelf. Dat spaart immers alle partijen tijd, werk en kosten.

Kan ik zelf onFact als onderdeel van een totaalpakket aan diensten aan mijn klanten factureren?

Dat kan. Neem hiervoor contact op, dan schakelen wij je boekhoudersaccount over naar ons resellersysteem. We raden je aan om dezelfde prijzen als onFact te hanteren of om onFact te verkopen in een bundel. onFact factureert jou dan maandelijks de kosten voor alle bestellingen, min de verdiende commissie.  

Welke accounts komen in aanmerking voor een commissie?

Dat zijn alle accounts die je zelf aanbrengt. Reeds bestaande accounts kunnen eenvoudig gekoppeld worden, maar daarop geldt helaas geen vergoeding.  

Hoe en wanneer wordt mijn commissie uitbetaald?

Heb je minimum €30 aan commissie hebt verdiend, dan kan je via je boekhoudersaccount een factuur uploaden om deze commissie aan onFact te factureren. De commissie wordt binnen de 30 dagen na factuurdatum uitbetaald.