Rondleiding

onFact voor boekhouders

Koppel klantdossiers en maak met onFact een einde aan je tijdsnood

Vanuit je onFact boekhoudersaccount maakt je eenvoudig en snel accounts aan voor je klanten, of koppelt je hun reeds bestaande accounts aan de jouwe. Met de toegang tot deze accounts kan je in real-time de status van documenten volgen en bv. facturen op verschillende manieren zelf ophalen en verwerken in je eigen boekhoudpakket. Dé aangewezen oplossing voor klanten die (te) lang wachten om facturen en andere documenten door te zenden en je daardoor in tijdsnood brengen.

Koppel klantdossiers en maak met onFact een einde aan je tijdsnood
Verwerk makkelijk in je eigen boekhoudpakket

Verwerk makkelijk in je eigen boekhoudpakket

onFact is een programma voor ondernemers en geen volwaardig boekhoudpakket. De eigenlijke boekhouding voer je met je eigen programma. onFact zorgt er wel voor dat je klanten correcte documenten opstellen en die snel beschikbaar maken. Je past de verwerkingsstroom aan volgens de workflow die besta past voor jou of je accountantskantoor.

Handige tool voor je klanten

onFact is een heel handig softwarepakket voor veel ondernemers. Het zorgt ervoor dat ze hun eigen administratie beter gaan beheren en opvolgen, wat meteen jouw werk vergemakkelijkt: minder fouten en sneller doorgeven van documenten. Verkeerde volgnummers, fouten in de btw-berekening, ontbrekende factuurnummers ... allemaal verleden tijd.

Omdat onFact gemaakt is voor ondernemers en geen uitbreiding van een boekhoudpakket is, blijven de gebruikte termen goed begrijpbaar voor ondernemers (we gebruiken geen ingewikkelde financiële termen of technieken). Gebruiksgemak is de regel.

Handige tool voor je klanten
Help onFact om te groeien

Help onFact om te groeien

Wanneer je onFact aanbeveelt aan je klanten, steun je onze groei. Daarom ontvang je van ons als dank een leuke commissie voor het aanbrengen van nieuwe klanten. Contacteer ons voor meer informatie over deze mogelijkheden.

 

onFact.nl voor boekhouders is de perfecte tool om de documentuitwisseling met je klanten te digitaliseren!

Gebruik je eigen vertrouwde boekhoudpakket maar minimaliseer manuele invoer door samen te werken met je klant via onFact.nl. Facturen aangemaakt met onFact.nl zijn eenvoudig in te lezen in vrijwel elk boekhoudpakket.

ACCOUNT AANMAKEN!
server room