Rondleiding

onFact voor boekhouders

Koppel klantdossiers en verhelp met onFact zelf aan tijdsnood

Vanuit uw boekhoudersaccount maakt u ook accounts voor uw klanten of koppelt u hun al bestaande accounts aan de uwe. Met de toegang tot deze accounts, kunt u real-time de status van documenten volgen en facturen op verschillende manieren zelf ophalen en verwerken in uw eigen boekhoudpakket. Dat is de aangewezen oplossing voor klanten die (te) lang wachten om facturen en andere documenten door te sturen en u daardoor in tijdsnood brengen.

Verwerk makkelijk naar uw eigen boekhoudpakket

onFact is een programma voor ondernemers, geen boekhoudpakket. De eigenlijke boekhouding voert u met uw eigen programma, maar onFact zorgt dat uw klanten correcte documenten opstellen en die snel voor u beschikbaar stellen. U past de verwerkingsstroom aan volgens wat u en uw eigen boekhoudingsprogramma het beste past.

 

 

 

Handige tool voor uw klanten

onFact is een zeer handig softwarepakket voor veel ondernemers. Het zorgt dat zij hun eigen administratie gaan beter beheren en opvolgen, wat meteen uw werk vergemakkelijkt vanwege minder fouten en sneller doorgeven van documenten. Verkeerde volgnummers, fouten in BTW berekening, ontbrekende factuurnummers...... zijn verleden tijd.

Omdat onFact gemaakt is voor ondernemers en geen uitbreiding van een boekhoudpakket is, blijven de gebruikte termen goed begrijpbaar voor ondernemers zonder voor hen moeilijke financiële termen of technieken te gebruiken. Gebruiksgemak is de regel. 

 

Help onFact om te groeien

Wanneer u klanten onFact aanbeveelt, steunt u onze groei. Daarom krijgt u een leuke commissie voor het aanbrengen van klanten. 

 

onFact.nl voor boekhouders is de perfecte tool om de documentuitwisseling met uw klanten te digitaliseren!

Gebruik uw eigen vertrouwde boekhoudpakket maar minimaliseer manuele invoer door samen te werken met uw klant via onFact. Facturen aangemaakt met onFact zijn eenvoudig in te lezen in vrijwel elk boekhoudpakket.