Inkooporders

Voeg de app inkooporders met 1 klik toe aan je onFact account

Inkooporders

Inkooporders opmaken voor je leverancier? Dat kan eenvoudig met deze gratis te activeren module in onFact. Stel met de invoervelden in geen tijd je bestelling via een inkooporder op, eventueel op basis van je productbestand. Het kan ook door vanuit een offerte of bestelbon van de klant, de relevante gegevens voor je eigen aankoop te kopiëren.

Heb je de goederen van je leverancier ontvangen? Maak dan vanuit je eigen inkooporder een voor jezelf verwerkbare aankooppost (interne aankoopfactuur) zodat je deze kan boeken. De verkoopfactuur van de leverancier die je later van hem ontvangt, voeg je gewoon als bijlage bij je eerder gemaakte interne aankoopfactuur. Het voordeel? Je aankoopadministratie staat meteen op punt. Bovendien heb je direct zicht op je handelsmarge dooordat aankoop- en verkoopbedrag bekend zijn.

Inkooporders

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room