(uw) Inkooporders

Voeg de app inkooporders met 1 klik toe aan uw onFact account

Inkooporders

Inkooporders opmaken voor uw leverancier? Dat kan eenvoudig met deze gratis te activeren onFact app. Stel met de invoervelden in geen tijd uw bestelling via een inkooporder op, eventueel met gebruik van uw productbestand. Het kan ook door gewoonweg vanuit een offerte of bestelbon van de klant de relevante gegevens voor uw aankoop te kopiëren.

Heeft u de goederen van uw leverancier ontvangen? Maak dan vanuit uw eigen inkooporder een voor uzelf verwerkbare aankooppost (interne aankoopfactuur) zodat u kan boeken. De verkoopfactuur van de leverancier die u later van hem ontvangt, voegt u gewoon als bijlage bij uw eerder gemaakte interne aankoopfactuur. Het voordeel? Uw aankoopadministratie staat meteen op punt en vooral: U kent direct de handelsmarge omdat aankoop- en verkoopbedrag bekend zijn.

 

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiƫnter te werken?

Maak nu uw account aan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat u op uw eigen tempo kan kennismaken met de volledige functionaliteit van onFact.