Aankoopbeheer

Upload je aankoopfacturen in je onFact account

Aankoopbeheer

onFact is niet enkel een facturatieprogramma voor verkoopfacturen, maar kan ook jouw aankoopadministratie aan. In de module 'Aankoopbeheer' registreer en volg je je eigen aankoopfacturen. onFact geeft inzicht in de aankoop-uitgaven per periode of per aankoopcategorie. De betalingsopvolging zorgt voor een goede relatie met leveranciers. 

De module aankoopbeheer verwerkt natuurlijk ook elektronische facturen. Selecteer gewoon de e-factuur en alle informatie hieruit wordt correct en automatisch geregistreerd in onFact.

Aankoopbeheer
Inzicht door rapportage

Inzicht door rapportage

Als je ook je aankoopfacturen invoert in onFact, kan je niet alleen rapporten raadplegen over de omzet van je bedrijf maar ook snel de handelsmarge bekijken (omzet - aankopen). Zo volg je van nabij hoeveel jouw onderneming opbrengt.

Koppeling met de boekhouding

onFact converteert uw aankoopfacturen naar het UBL-formaat voor elektronische facturen. Dat stuurt u rechtstreeks naar de boekhouding/boekhouder voor snelle automatische verwerking. Geen invoerwerk meer! Bekijk hier de lijst met gekoppelde boekhoudprogramma’s.

Koppeling met de boekhouding
E-mail en PEPPOL inbox

E-mail en PEPPOL inbox

onFact bevat een inbox-functie om eenvoudig aankoopfacturen te ontvangen. Elke inbox heeft een uniek e-mailadres. De aankoopfacturen in bijlage van e-mails kan je onmiddellijken en eenvoudig in het programma verwerken. Papieren documenten kan je vanaf je scanner meteen naar dit e-mailadres mailen. Of neem er een foto van met je smartphone!

De inbox aanvaardt ook facturen via het PEPPOL-netwerk. Als je leveranciers zijn aangesloten op dit netwerk, kunnen zij je vanuit hun facturatiesoftware meteen elektronische facturen sturen. Door het gebruik van volwaardige elektronische facturen, hoef jij niets meer over te typen maar kan onFact alle nodige aankoopinformatie automatisch uit de factuur halen.

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room