Rapporten

Rapporten bieden meer dan enkel getallen, ook inzicht

Klanten

Bekijk per klant de verkoophistoriek en omzet, leer uw topklanten kennen en ontdek wie minder of niet meer bestelt.  Stuk voor stuk handige onFact informatie die uw verkoopinspanning en dus uw zaak vooruithelpt. 

Producten

Welke productgroepen en individuele producten verkopen goed, wat loopt minder. Waar realiseert de grootste handelsmarge. Essentiële informatie voor het beheer van uw aanbod op de markt, om sterke offertes op te stellen en om winst te maximaliseren, onder andere door een gepast stockbeheer.

 

Resultaten

Onfact rapporten geven in realtime inzicht in uw totaalomzet. Wanneer u ook de aankoopfacturen registreert, tonen zij meteen de handelsmarge per product en houdt u voortdurend voeling met de lopende resultaten. Niet meer wachten tot het einde van het kwartaal of zelfs van het jaar op rapporten van de boekhoudkundige verwerking.

 

Planning en budgetten

Heeft u omzetdoelen gesteld? Per produktfamilie of zelfs dieper? Is er een aankoopbudget in functie van de beoogde winst? Met een handige planningstool controleer je alles op schema zit of waar u best bijstuurt

 

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiƫnter te werken?

Maak nu uw account aan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat u op uw eigen tempo kan kennismaken met de volledige functionaliteit van onFact.