Rapporten

Meer dan enkel getallen

Klanten

Bekijk per klant de verkoophistoriek en omzet, leer je topklanten kennen en ontdek wie minder of niet meer bij jou aankoopt of bestelt. Stuk voor stuk handige onFact-informatie die jouw verkoopinspanning en dus ook je zaak vooruithelpt. 

Producten

Welke productgroepen en individuele producten of diensten verkopen goed, wat loopt minder? Waar realiseer je de grootste handelsmarge? Essentiële informatie voor het beheer van je aanbod op de markt, om sterke offertes op te stellen en om winst te maximaliseren, onder andere door een gepast voorraadbeheer.

Resultaten

De onFact rapporten geven in realtime inzicht in je totaalomzet. Voer je bovendien ook je aankoopfacturen in, dan tonen zij meteen de handelsmarge per product en hou je continu voeling met de lopende resultaten. Niet meer wachten tot het einde van het kwartaal of jaar op rapporten van de boekhoudkundige verwerking ...

Planning en budget

Heb je eigen omzetdoelen gesteld per productgroep? Is er een aankoopbudget in functie van de beoogde winst? Met een handige planningstool controleer je of alles op schema zit of waar je best bijstuurt.

 

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.