Rapporten

Visualiseer uw cijfers

Klanten

Bekijk per klant de verkoopshistoriek en omzet, maak een rapport van uw topklanten en hun omzet of detecteer verloren klanten. Stuk voor stuk zeer handige instrumenten die u informatie geven waarmee u onmiddellijk aan de slag kunt.

Producten

Wat zijn uw best verkopende product(categoriën)? Welke producten maken het meeste winst? Handige informatie om te weten, zo kunt u uw winst maximaliseren bij het opmaken van uw volgende offerte!

Resultaten

Realtime inzicht in uw totaalomzet. Wanneer u ook uw aankoopfacturen invoert, hebt u ook een realtime inzicht in uw totale kosten en de winst van uw bedrijf. Niet meer wachten tot het einde van het kwartaal of jaar tot u een rapport van de boekhouder krijgt!

Planning

Heeft u een doel om een bepaalde omzet te behalen of een budget waarbinnen uw kosten moeten blijven? Via een handige planningstool controleer je eenvoudig of je nog steeds op schema zit.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Klaar om efficiënter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!