Voorraadbeheer

Voeg voorraadbeheer met één klik toe aan uw onFact account

Voorraadbeheer

Wil je een overzicht hebben van je producten in voorraad? Activeer dan de module 'Voorraadbeheer' en volg je voorraad op de voet. Je kan per product of dienst een voorraadlimite instellen: die functie waarschuwt je als de voorraad onder deze limiet valt. Het productoverzicht toont je steeds hoeveel voorraad van een bepaald product nog beschikbaar is. Een voorraadlijst in Excel is eenvoudig te exporteren en af te drukken.

Voorraadbeheer
Virtuele voorraad

Virtuele voorraad

Wanneer je de module 'Bestelbonnen' gebruikt, kan je de virtuele voorraad raadplegen. Dit slaat op het aantal items dat nog beschikbaar is in de voorraad, min het aantal items die reeds besteld zijn. Zo verkoop je niet méér dan er in voorraad is en weet je perfect wanneer je zelf een inkooporder bij je leverancier moet plaatsen.

Samengestelde producten

Via de module ‘samengestelde producten’ kan onFact ook vlot voorraadbeheer verwerken van samengestelde bundels. Verkoop je bijvoorbeeld een voordeelbundel van tien items met een aangepaste prijs of een doos wijn met zes flessen? Alle individuele items in dit samengesteld product worden opgenomen in je verkoop en voorraadtelling.

Samengestelde producten

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room