Pakbonnen

Voeg deze app met één klik toe aan je onFact account

Pakbonnen

Pakbonnen of leveringsbonnen maken wordt met deze module kinderspel. Het verloopt net zoals bij een factuur en dankzij de historiek kan je de opgemaakte bonnen goed opvolgen. De leveringsbon afdrukken en verzenden gaat in 1-2-3. onFact ondersteunt zelfs optioneel het digitaal ondertekenen door de klant! 

Een afwijkend adres voor levering of specifieke leverdatum weergeven? Dan is ook mogelijk met onFact. Je bepaalt eenvoudig zelf of je de artikelprijzen op leveringsbonnen wil tonen.

Pakbonnen
Handige workflow

Handige workflow

onFact ondersteunt een efficiënte workflow. Zowel vanuit een offerte als bestelbon kan je een pakbon of leveringsbon opmaken. Eens de pakbon klaar, kan die de basis vormen voor je factuur. Meerdere leveringsbonnen op één factuur plaatsen? Ook dat is geen probleem: selecteer de betrokken pakbonnen en plaats ze samen op de verzamelfactuur!

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room