Huisstijl toepassen

Documenten in je eigen professionele huisstijl

Personaliseer documenten met de beschikbare templates

Jouw eigen, professionele huisstijl draagt bij tot het succes en de herkenbaarheid van je bedrijf. Laad je bedrijfslogo op en combineer het met de gepaste kleuren. Op die manier creëer je met onFact in geen tijd een professioneel ogende factuur, die meteen gelinkt wordt aan jouw bedrijf.

Eigen voorgedrukt briefpapier? Ook dat kan je nog steeds gebruiken. onFact biedt ook een template zonder briefhoofd, zodat je je eigen gedrukte opmaak kan behouden.

Personaliseer documenten met de beschikbare templates
Geavanceerde mogelijkheden

Geavanceerde mogelijkheden

Nog meer geavanceerde functies nodig? onFact geeft toegang tot de interne code van de templates waardoor je vrijwel alles zelf kan aanpassen. Dat kan als je kennis hebt van de programmeertalen HTML & CSS, maar wij kunnen je daar ook bij helpen. Zodra je eigen template op punt staat, maak je naar hartelust offertes en facturen op.

Bepaal zelf wat je toont

Liever geen prijzen op leveringsbonnen? Dat is mogelijk. onFact laat je zelf bepalen welke zaken je al dan niet op je documenten toont: klantnummer, prijs per product, aantallen, ...

Bepaal zelf wat je toont

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room