14 Sep 2023

Mollie QR-code en betaalterminal

Mollie QR-code en betaalterminal

onFact biedt twee nieuwe betaalmogelijkheden aan: de vermelding van een Mollie QR-code op je facturen en het gebruik van een mobiele Mollie betaalterminal in je winkel. Als een klant via één van beide betaalt, wordt je factuur in onFact automatisch als 'betaald' gemarkeerd en wordt de betalingsinformatie aan de factuur gekoppeld - zonder dat je een actieve koppeling met je bank (bv. via CodaBox of Ponto) nodig hebt.

Mollie mobiele betaalterminal

Met de Mollie betaalterminal bied je klanten de mogelijkheid om via hun bankkaart, contactloos of via gsm hun factuur te betalen in je fysieke winkel of onderweg bij je klant. De terminal werkt draadloos en kan dus makkelijk verplaatst worden. Zodra een transactie via de terminal geslaagd is, verschijnt de betaalinformatie in onFact en wordt de factuur gemarkeerd als 'betaald'.

>> Alle info lees je in de documentatie
  

Mollie QR-code op je factuur

Met de Mollie QR-code op je facturen bied je klanten de mogelijkheid om je factuur eenvoudig te betalen, zonder dat zij nog alle transactiegegevens moeten invoeren. Deze QR kan je scannen met je camera, met een QR-lezer of met je bankapplicatie. De klant wordt naar de Mollie betaalpagina geleid, waar de overschrijving kan goedgekeurd worden. 

Zodra een betaling via QR uitgevoerd is, verschijnt de betaalinformatie in onFact en wordt de factuur gemarkeerd als 'betaald'. Extra voordeel: eens de QR-code gebruikt werd om een betaling uit te voeren, kan je ze geen tweede keer scannen. Zo vermijd je dubbele betalingen.

>> Alle info lees je in de documentatie

Probeer onze software gratis uit