Makkelijk facturen verzenden

Uw factuur in 1-2-3 bij de klant

Facturen verzenden via e-mail

Uw facturen en documenten kunnen rechtstreeks vanuit het onFact programma verzonden worden naar de klant. Via een opvolgfunctie ziet u onmiddellijk of de factuur goed is aangekomen en wanneer de e-mail gelezen is. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een mislukte verzending van een offerte door een foutief ingegeven e-mailaddres, onmiddellijk de offerte correct opnieuw sturen zodat geen enkele klant een offerte mist.

Geen fan van e-mail?

U kan eenvoudig een PDF afdrukken en verzenden via de post. Met de manuele opvolgknoppen houdt u makkelijk in het oog welke documenten verzonden zijn en welke niet.

Facturen verzenden via PEPPOL

Als alternatief op de klassieke e-mail, kunt u facturen ook via het Europese PEPPOL netwerk doorsturen. Facturen verzonden en ontvangen via het PEPPOL netwerk hebben het voordeel dat deze automatisch verwerkt kunnen worden. Lees alles over PEPPOL.

Klaar om efficiƫnter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!