Gemakkelijk en snel facturen of offertes verzenden

Uw factuur in 1-2-3 bij de klant

Facturen verzenden via e-mail

onFact verstuurt facturen en documenten  rechtstreeks naar uw klanten. Een opvolgfunctie meldt u onmiddellijk of de factuur goed is aangekomen en wanneer de e-mail gelezen is. Zo kunt u bij een mislukte zending van een offerte door bijvoorbeeld een verkeerd e-mailaddres, onmiddellijk de offerte correct hersturen of via de post bezorgen, zodat geen enkele klant een offerte mist.

 

Facturen en offertes versturen via post

U kunt vanuit onFact ook rechtstreeks facturen of offertes verzenden via post zonder de documenten zelf af te drukken en naar de postbus te lopen. Het printen, in een enveloppe steken en opsturen van een factuur via de onFact postdienst kost ongeveer €1,25 per factuur, alles inbegrepen. Niks belet dat u toch zelf een PDF versie afdrukt en op de bus doet. Met de opvolgknoppen houdt u in het oog welke documenten verzonden zijn en welke niet.

 

Facturen verzenden via PEPPOL

Als alternatief voor de klassieke e-mail, kunt u facturen ook via het Europese PEPPOL netwerk doorsturen. Facturen verzonden en ontvangen via het PEPPOL netwerk hebben het voordeel dat zij automatisch kunnen verwerkt worden. 

 

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiƫnter te werken?

Maak nu uw account aan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat u op uw eigen tempo kan kennismaken met de volledige functionaliteit van onFact.