Synchroniseren van onFact documenten met OneDrive

Synchroniseer onFact documenten met OneDrive

Synchroniseer onFact documenten met OneDrive

Je boekhoudersaccount in onFact kan gekoppeld worden aan je eigen OneDrive account. onFact synchroniseert automatisch alle documenten van alle dossiers waartoe je toegang hebt met jouw OneDrive in de map 'onFact' onder 'Apps'. De bestanden worden zowel in PDF formaat als in UBL formaat gesynchroniseerd, waardoor je makkelijk UBL bestanden kan uitwisselen met je klanten. Deze UBL bestanden kunnen in vrijwel elk boekhoudpakket geïmporteerd worden om verder te verwerken.

Als je ook de OneDrive applicatie op je computer installeert, synchroniseert OneDrive een lokale map op je computer met de online bestanden, waardoor de UBL bestanden eigenlijk ook rechtstreeks gesynchroniseerd worden op je eigen computer. Hierdoor hoef je de documenten zelfs niet meer online te downloaden via OneDrive maar staan ze meteen op je computer.

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room