De Cloud

Online facturen maken, van overal en op elk toestel

Overal toegankelijk, op elk toestel

Online facturatie via de cloud heeft veel voordelen ten opzichte van klassieke facturatie software die op uw computer loopt. Via het internet heeft u overal toegang via PC, Mac, tablet of smartphone. Bovendien heeft u vanzelf beveiligde kopies van uw gegevens. Surf naar onFact.nl en log in!

Automatisch met back-up beveiligde gegevens

Omdat u in met onFact in de cloud werkt, maken onze systemen op verschillende manieren back-ups zodat die recupereerbaar zijn en u geen cruciale informatie of vroeger werk verliest. Een hele geruststelling. Maar u kunt ook zelf een koppeling met bekende cloud-opslagdiensten activeren als extra beveiliging. Zeeker spelen is altijd goed wanneer uw gegevens sterk uitbreiden.

Altijd de meest recente gegevens

Uw gegevens worden opgeslagen op een centrale, beveiligde locatie in de cloud. Dit betekent dat elk apparaat toegang heeft tot de laatste versie van de informatie. Zelfs als meerdere collega's in uw bedrijf enFact gebruiken, zien en gebruiken zij dezelfde gegevens in real time.

Veiligheid troef

Een programma in de cloud is beter beveiligd dan een bedrijfscomputer. onFact servers zijn niet vatbaar voor virussen en staan wat betreft de kernoperaties buiten de online toegang tot het programma, dus afgesloten van het web. De besturingssystemen zijn anders dan die van uw persoonlijke PC of (heel wat van uw) bedrijfsservers waarop hackers zich vaak richten. Via uw e-mailadres en wachtwoord, en idealiter een extra authenticatie bijvoorbeeld via de smartphone, opent u veilig uw eigen bedrijfsomgeving in ons programma. Gegevens tussen u zelf en onze servers loopt via het versleutelde SSL-protocol. 

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiƫnter te werken?

Maak nu uw account aan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat u op uw eigen tempo kan kennismaken met de volledige functionaliteit van onFact.