De Cloud

Online facturen maken, van overal en op elk toestel

Overal toegankelijk, op elk toestel

Online facturatie via de cloud heeft veel voordelen ten opzichte van klassieke facturatie software die van op je computer werkt. Via het internet heb je overal toegang tot je gegevens, via PC, MAC, tablet of smartphone. Bovendien worden er vanzelf beveiligde kopies van je gegevens gemaakt. Surf naar onFact.nl en log in!

Overal toegankelijk, op elk toestel
Automatische back-up en beveiligde gegevens

Automatische back-up en beveiligde gegevens

Omdat je in met onFact in de cloud werkt, maken onze systemen op verschillende manieren back-ups zodat die recupereerbaar zijn en je nooit cruciale informatie of vroeger werk verliest. Een hele geruststelling! Maar je kan ook zelf een koppeling met bekende cloud-opslagdiensten activeren als extra beveiliging.

Synchronisatie

Je gegevens worden opgeslagen op een centrale, beveiligde locatie in de cloud. Dit betekent dat elk apparaat en elke gebruiker toegang hebben tot de laatste versie van je informatie. Zelfs als meerdere collega's binnen jouw bedrijf onFact gebruiken, zien en gebruiken zij dezelfde gegevens in real time.

Synchronisatie
Veilige opslag

Veilige opslag

Een programma in de cloud is beter beveiligd dan een bedrijfscomputer. De onFact servers zijn niet vatbaar voor virussen en staan wat betreft de kernoperaties buiten de online toegang tot het programma, dus afgesloten van het web. De besturingssystemen zijn anders dan die van je persoonlijke PC of (heel wat van je) bedrijfsservers waarop hackers zich vaak richten. Via je e-mailadres en wachtwoord, en idealiter een extra authenticatie bijvoorbeeld via de smartphone (twee factor authenticatie of 2FA), open je veilig je eigen bedrijfsomgeving in het programma. Gegevensuitwisseling tussen jezelf en onze servers loopt via het versleutelde SSL-protocol. 

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room