Facturen verzenden via het PEPPOL netwerk

Efficiënt e-facturen verzenden en ontvangen

Facturen verzenden en ontvangen via het PEPPOL netwerk

Sinds 1 januari 2017 zijn leveranciers verplicht e-facturen te verzenden wanneer zij de Vlaamse overheid willen factureren. Deze facturen moeten voldoen aan richtlijnen van het project e-facturatie. Deze e-facturen zijn geen gewone PDF documenten maar speciale "XML" bestanden die veel makkelijker verwerkbaar zijn door computers. Deze facturen mogen ook niet via e-mail doorgestuurd worden maar moeten via het Europese "PEPPOL" netwerk doorgestuurd worden. Dit is een vrij technisch en complex proces, maar met deze koppeling hoeft u slechts op 1 knop te drukken en hoeft u zich verder geen zorgen te maken.

OnFact maakt een koppeling met de diensten van het bedrijf AdValvas Europe. Wij sturen uw factuur door naar AdValvas in het juiste formaat en zij zorgen ervoor dat dit correct over het Europese "PEPPOL" netwerk bij de overheid (of andere klanten) terecht komt. Om gebruik te maken van deze koppeling moet u een abonnement afnemen bij AdValvas. Voor meer informatie en prijzen neemt u contact op met AdValvas Europe.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Klaar om efficiënter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!