Blog

Het laatste nieuws over onFact
29 juni 2017

Koppel onFact met zes nieuwe boekhoudpakketten via ClearFacts.

Een efficiënte uitwisseling van gegevens tussen ondernemer en accountant, daarin vindt onFact een perfecte partner in ClearFacts. ClearFacts is reeds sinds 2013 actief om de gegevensuitwisseling tussen ondernemer en accountant, maar ook tussen accountant en ondernemer, efficiënter en transparanter te maken. Door de nieuwe koppeling tussen ClearFacts en onFact kunt u rechtstreeks vanuit het onFact programma uw aan- en verkoopdocumenten via enkele kliks doorsturen. Uw boekhouder kan ze vervolgens eenvoudig via hetzelfde platform doorsturen naar één van de zes beschikbare boekhoudprogramma’s voor verdere verwerking.

onFact stuurt alle documenten in UBL formaat door naar het ClearFacts platform. Zo worden ze automatisch en 100% correct uitgelezen. Uw boekhouder moet dus amper nog informatie manueel invoeren. Via een handige werklijst kan hij stap voor stap uw documenten vlot verwerken en doorsturen naar zijn eigen boekhoudpakket waarmee hij gewoon is te werken. Via het ClearFacts platform krijgt u onmiddellijk feedback over de verwerkte gegevens en de staat van uw bedrijf.

ClearFacts kan gekoppeld worden aan de boekhoudsoftware van WinBooks, Exact Online, Expert-M, Sage BOB50, Adsolut en Wings. Boekhouders die gebruik maken van deze software kunnen hun pakket uitbreiden door te connecteren met het ClearFacts platform.

Aarzel bij vragen niet om ons te contacteren via support@onfact.be. Bekijk hier de volledige documentatie.

Klaar om efficiënter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!